user_mobilelogo

 

Marco van Soest & Sander Peters
 
Molenberg 67
3911 PR Rhenen
06 21260093
 
KvK: 54704340
 
 
 
Ook op zoek naar een videograaf?
Neem eens een kijkje op momentsofframe.nl

Heeft u een vraag of opmerking?
Wilt u een prijsopgave hebben?
Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email *
Beschrijf uw verzoek*
Verstuur
 

Alle foto’s op deze site zijn het exclusieve eigendom van Catching Moments Fotografie en zijn beschermd op grond van internationale copyrightwetten. De foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf is het niet toegestaan om deze foto's te kopiëren, te downloaden, te reproduceren, te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Op alle rechtsbetrekkingen van Catching Moments Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 84/2011. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen. 

Catching Moments Fotografie, gevestigd aan Molenberg 67 3911 PR Rhenen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.