user_mobilelogo
Prijzen

WerkWijze

en wie wij zijn

View more

 

Prijzen

TrouwPrijzen

Flexibel en no-nonsens

View more

 

Trouwalbums

TrouwAlbums

Betaalbare kwaliteit

View more

En daar is hij dan! De voorbereiding voor één van de mooiste dagen van je leven! De trouwlocatie, de auto, de jurk, het pak, de gasten en natuurlijk de fotografen! Fotografen? Jazeker, fotografen. We komen namelijk met 2 fotografen jullie trouwdag fotograferen! Waarom we dit doen kan je lezen onder het kopje werkwijze.

Op je trouwdag wil je niets aan het toeval over laten en alles tot in de puntjes verzorgen. Catching Moments Fotografie kan in ieder geval een gedeelte van die zorgen wegnemen door de trouwreportage voor jullie te verzorgen. En dat doen we ongedwongen, in stijl, no-nonsens en heel natuurlijk!

Niet alleen de trouwreportage op de dag zelf maar ook een loveshoot, pre-weddingshoot of een vriend- of vriendinnenshoot behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

We zijn jullie graag van dienst door heel Nederland, maar natuurlijk ook ver daarbuiten!

Enthousiast na het zien van de foto’s? Neem dan vooral contact met ons op en maak geheel vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. We laten jullie graag meer van ons werk zien en zullen dan ook voorbeelden van trouwalbums laten zien welke geheel naar jullie wens samengesteld kunnen worden met een goede prijs/kwaliteit verhouding! 

 

Werkwijze

Prijzen

Albums