user_mobilelogo
Prijzen

WerkWijze

en wie wij zijn

View more

 

Prijzen

TrouwPrijzen

Flexibel en no-nonsens

View more

 

Trouwalbums

TrouwAlbums

Betaalbare kwaliteit

View more

En die moet goed vereeuwigd worden! Niet alleen digitaal, maar ook in iets tastbaars als een trouwalbum. En die maken we natuurlijk graag voor jullie!

Het enige dat jullie hoeven te doen is een keuze maken in welk soort album je wilt, welk formaat, hoeveel spreads, welk papier…. eh, jullie hebben eigenlijk best veel keuzes te maken, of anders gezegd, heel veel keus! Maar natuurlijk helpen we jullie daarbij!

We laten voorbeelden zien van albums in verschillende stijlen en formaten en wat hierin de mogelijkheden zijn.

En dat doen we omdat we vinden dat het binnen moet komen. Op het moment dat je het album openslaat, moet je de dag herbeleven. Je moet erin getrokken worden en de emotie weer voelen. Dat is wat we willen bereiken.

Daarom zijn onze meest gangbare formaten albums van 30x30cm of zelfs 40x30cm. Opengeslagen is dat maar liefst 80x30cm! En dat komt wel over!

De pagina’s zijn altijd van dik materiaal en lay-flat gebonden. Dat wil zeggen dat de spreads opengeklapt een mooi geheel vormen met nagenoeg geen vouwnaad.

Daarnaast zijn er nog legio opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende box om het album in op de bergen of bijvoorbeeld extra ouderalbums. Deze zijn hetzelfde als het trouwalbum, maar dan in klein formaat. En daar maak je ze blij mee, die ouders!

Bekijk hieronder het rekenvoorbeeld wat een album kan kosten. We nemen je graag mee in de mogelijkheden bij ons kennismakingsgesprek!

 

 

 

 

 

  • Jullie namen op het album gedrukt (embossing) of logo (naar keuze) erin gebrand
  • Keuze uit 11 verschillende kleuren
  • Formaat 30 x 30 cm
  • 30 spreads (60 pagina's)
  • Inclusief opbergbox van hetzelfde materiaal als het album! 

€499,-

 

Eventuele ouderalbums in dezelfde uitvoering (maar zonder opdruk) als het album: €149,- p/s