user_mobilelogo
Prijzen

WerkWijze

en wie wij zijn

View more

 

Prijzen

TrouwPrijzen

Flexibel en no-nonsens

View more

 

Trouwalbums

TrouwAlbums

Betaalbare kwaliteit

View more

Meestal is het uitgangspunt maar één keer in je leven te trouwen. Op het moment dat je “ja” hebt gezegd tegen je aanstaande (of op je knie gezeten hebt om de “ja” in ontvangst te nemen), begint voor jullie de zoektocht naar het onbekende. Wat moet er allemaal geregeld worden en hoe werkt dat allemaal? Het internet staat er gelukkig vol mee dus dat helpt jullie al snel op weg. Om jullie een beetje te helpen willen we in ieder geval uitleggen hoe wij te werk gaan en wat je van ons kunt verwachten.

 

Kennismaking

Op het moment dat jullie contact met ons opnemen, kijken we natuurlijk allereerst naar de beschikbaarheid van de dag. Op het moment dat de dag vast staat en wij al bezet zijn, houd het uiteraard snel op. Als de agenda’s matchen, zetten wij direct een reservering op die dag. We maken ook direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij komen naar jullie, jullie naar ons of we spreken ergens af, net hoe het uit komt.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en het verloop van de dag voor zover jullie dit al duidelijk hebben. We bespreken onze werkwijze, laten voorbeelden van foto’s zien en nemen ook wat voorbeelden van trouwalbums mee. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we jullie een passend aanbod doen.

 

Op weg naar de grote dag

Een aantal weken voordat de grote dag aanbreekt hebben we contact en spreken we de details van de dag door. Hoe verloopt de dag in tijd, waar zien jullie elkaar voor het eerst, op welke locatie gaan we de reportage doen, wie houdt een speech op welk moment en zo zijn er nog veel meer vragen waar we het over gaan hebben. Net voor de dag hebben we nog even contact of alles loopt zoals het loopt en voor jullie ook de bevestiging dat wij in de gaten hebben dat we eerdaags de wekker moeten zetten om op tijd op een grote dag aanwezig te zijn.

De dag zelf

Jullie bruiloft start mogelijk op twee verschillende plaatsen. Omdat we met zijn tweeën zijn, splitsen we ons vaak op. De een naar de bruid om het make-uppen en aankleden te fotograferen en de ander naar de bruidegom om daar de waardevolle momenten vast te leggen. Zo missen we niks!

Op het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, zijn ook wij weer bij elkaar en kunnen we zo jullie eerste ontmoeting van twee kanten vastleggen en een oog houden op de dingen die om jullie heen gebeuren. We zijn namelijk dol op traantjes!

In het verloop van de dag zullen we er zijn, maar zijn we er niet. En daarmee bedoelen we dat we echt proberen in te blenden en zo, ongedwongen en heel natuurlijk de momenten te pakken, zonder dat we op de voorgrond gaan staan. Het is immers jullie dag, niet de onze.

Ook tijdens de ceremonie zijn we zo onopvallend mogelijk aanwezig en kunnen we vanaf meerdere invalshoeken de gebeurtenissen registreren en op de kleine momentjes letten.

Tijdens de reportage op een locatie zullen we uiteraard wat sturing geven maar ook daar gaan we jullie niet als een stel paspoppen in de houding zetten. Lekker jezelf zijn en ongedwongen je ding doen, zo blijf je het meest jezelf, ook op de foto!

Heb je ook een videograaf om je dag vast te leggen, dan houden we daar natuurlijk heel goed rekening mee en zorgen we voor een optimale samenwerking! Daarmee is ook direct de vraag beantwoord of wij ook video's maken; Omdat dat toch een hele andere tak van sport is, laten we dat graag over aan de mensen die daar hun passie van gemaakt hebben. Mocht je op zoek zijn naar een videograaf welke jullie dag in een prachtig verhaal vast kan leggen, kijk dan eens bij Moments Of Frame.

 

The day after

Nou doei he, wij gaan huis! En thuis gooien we snel de geheugenkaartjes door de backup en trekken we, moe maar voldaan, een biertje open en denken we terug aan een fantastische dag! Maar zo nieuwsgierig als we zijn, scrollen we de volgende dag door de foto’s om wat foto’s te selecteren zodat jullie ook nog even kunnen nagenieten en beter beseffen wat er gisteren allemaal gebeurd is. We kunnen niet beloven dat dit direct de volgende dag is maar doen hier wel ons best voor.

 

Levering

Dan begint voor ons het grote uitzoekwerk. Stuk voor stuk lopen we de foto’s door en selecteren en bewerken we ze tot het eindresultaat. Na een 4-6 weken krijgen jullie alle bewerkte foto’s op groot formaat toegestuurd middels downloadlinks van Wetransfer. Indien jullie ook een album erbij willen, maken we ook direct een eerste aanzet tot de opmaak van het album. Deze kunnen jullie dan, samen met de foto’s, bekijken en eventueel nog wat met foto’s schuiven. Totdat we het samen eens zijn over het album waarna we hem naar de drukker sturen om af te laten drukken. Reken hier ook wel zo’n 3-4 weken voor.

Nu is het tijd om jullie trouwdag nogmaals te herbeleven vanuit een prachtig opgemaakt boek en kunnen jullie altijd terugkijken (minimaal één keer per jaar, op jullie trouwdag, beloofd?) naar een van de mooiste dagen uit jullie leven!